Fa quatre anys impulsava amb molta il·lusió una candidatura a la direcció de l’Escola Politècnica Superior de Gandia, que es va convertir en realitat gràcies al suport majoritari d’una Comunitat Universitària a la qual vull, la Comunitat Universitària del Campus de Gandia. Una gran responsabilitat assumida amb un gran equip que, durant quatre anys de treball, ha estat defensant “el Campus que volem”. Vam proposar una reestructuració de la direcció i un programa: uns objectius de futur que ajudaren a fer millor el nostre Campus de Gandia.

Ara, al final de la legislatura 2016-2020, hem presentat l’informe de gestió, perquè pensem que és moment de donar comptes. Fer un balanç de les propostes de 2016 i el seu grau de consecució. És important fer aquest exercici de transparència, d’honestedat i de responsabilitat, que ajude a entendre també la nostra situació actual, i ens done indicacions de les estratègies necessàries perquè el Campus continue sumant.

Una vegada feta eixa reflexió, m’adone que queda prou per fer. Hem millorat però encara existeixen diferències entre estar adscrit al Campus de Vera o estar adscrit al Campus de Gandia. Queden propostes per acabar, tant de programa com històriques. Serveis sense cobrir, instal·lacions per fer, ofertes acadèmiques per lluitar, i moltes coses més. No és responsable baixar en esta estació, perquè soc un servidor públic i ara cal estar en el lloc en el que fas falta. Com cantava Serrat, “encara tinc forces”. Quatre anys m’han donat encara més experiència, més coneixements i més il·lusió, i pense ficar-la a disposició del Campus de Gandia, malgrat que segurament ens tocarà batallar amb molins de vent.

Demane dues coses, la primera molt senzilla, que recolzeu el nostre projecte de futur. La segona, SEGUIR SUMANT. Si totes i tots sumem, el Campus de Gandia tindrà un futur millor.

Gràcies per estos quatre anys, i espere SEGUIR SUMANT, amb vosaltres quatre anys més.

Coneix al candidat… La meua trajectòria